Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
product

Μενού

Υπέροχα outfits για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Υπέροχα outfits για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 1

Η πιο ερωτική μέρα του κόσμου ήρθε και πάλι στο παρασκήνιο!

Είναι η ευκαιρία που όλες μας και όλοι βρίσκουμε τη αφορμή να το ζήσουμε λίγο παραπάνω και φυσικά να ξεχωρίζουμε και ακόμα παραπάνω για το ταίρι μας.

Στέρεψες από ιδέες? Μην αγχώνεσαι! Για αυτό είμαι εγώ εδώ, δεν θα σε άφηνα μόνη σου τέτοια μέρα.

Ανάλογα με τη ηλικία, το style  και φυσικά το μέρος που θα επιλέξετε να πάτε εκείνη την ημέρα ξεκινάμε να φτιάχνουμε την βάση μας.

Ξεκινάμε λοιπόν:

  • Κόκκινη πανδαισία

Το πιο ερωτικό χρώμα όλων των εποχών ακούει στο όνομα «κόκκινο» και όχι άδικα φυσικά.

Σε ποια γυναίκα δεν πάει και ποια γυναίκα δεν αναδεικνύει???

Ειδικά με την συγκεκριμένη γραμμή και το σικ χαρακτήρα του σε κάνει να κερδίζεις πόντους χωρίς «πολλά- πολλά» .Προσοχή όμως, εδώ δεν χρειάζεται υπερβολές στα αξεσουάρ, διακριτικές λάμψεις με μια χαμηλή αλογοουρά  και είσαι έτοιμη!

  • Αγαπημένες δερμάτινες υφές

Όλοι μας ξέρουμε ότι το δερμάτινο τα τελευταία χρόνια έχει μπει στις γυναικείες αλλά και στις αντρικές καρδιές σαν νούμερο ένα!

Αναδεικνύει την sexy πλευρά μίας γυναίκας είτε αποφασίσει να το συνδυάσει με τα snickers της, είτε ακόμα και αν αποφασίσει να το συνδυάσει με τα αγαπημένα της ψηλοτάκουνα.

Εδώ μόνο ένα πράγμα θέλει προσοχή ανάλογα με το style σου! Αν αγαπάς την πιο sporty εκδοχή επιλέγεις μόνο δερμάτινες υφές και αποφεύγεις συνδυασμούς με άλλα υφάσματα. Αν όμως τώρα θέλεις να επικεντρωθείς στον πιο elegant χαρακτήρα σου, σου δίνει το δικαίωμα να «μπλέξεις» περισσότερες υφές όπως π.χ. το δέρμα και την δαντέλα δίνοντας σου έναν ακαταμάχητο συνδυασμό για την περίσταση της ημέρας!

  • Λευκός πειρασμός

Αν τώρα τα σχέδια σας συμπεριλαμβάνουν ένα restaurant δεν έχεις να επιλέξεις κάτι άλλο από ένα σετ με φόρεμα και σακάκι. Πόσο μάλλον το συγκεκριμένο φόρεμα με το συγκεκριμένο σακάκι! Με τι να πρωτοξεκινήσω? Αρχικά είναι λευκό, ένα χρώμα που ειδικά τον χειμώνα ξέρει να σε κάνει να ξεχωρίζεις από χιλιόμετρα! Επίσης συνδυάζει απλόχερα το σεμνό με το θηλυκό δίνοντας του extra πόντους με τις πέρλες διακοσμημένες και στο σακάκι σου άλλα και στο φόρεμα σου έτσι ώστε να μην χάνεις ίχνος από την γοητεία σου ακόμα και να θελήσεις να το βγάλεις!

  • Print και πάλι print

Ε ναι! Γιατί είμαστε και αυτές που αγαπάμε τα print και δεν θέλουμε να τα αποχωριστούμε ούτε αυτήν την ημέρα… και γιατί να τα αποχωριστούμε βέβαια?

Δεν θα μπορούσα να σας προτείνω κάποιο άλλο print εκτός από τι άλλο? Snake Print!

Είναι η πιο hot τάση της μόδας και είναι αυτό το μαγικό print που τραβάει τα βλέμματα όλων σαν μαγνήτης! Και το γεγονός ότι έχει ουδέτερες αποχρώσεις μπορεί να σε αφήσει ελεύθερη να συνδυάσεις και να επιλέξεις εσύ το ύφος που θα ολοκληρώσεις το outfit σου!

Τις υπερβολές όμως με το snake print δεν τις θέλουμε!Sos, sos, sos… αποφεύγεις τους συνδυασμούς με διαφορετικά print την συγκεκριμένη μέρα, δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ίχνος πιθανότητας να πέσεις στην παγίδα του λάθους συνδυασμού και να καταστρέψεις την τελική εικόνα σου.

Ότι και να επιλέξεις φρόντισε να νιώθεις άψογα και άνετη μέσα στην επιλογή σου.

Θύμισε του απλά γιατί σε ερωτεύτηκε.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
product